05 November 2012

Rindu Semua

Gua rindu akan semua suasana di mana gua kenal pelbagai rasa , manusia , cerita , ragam segala . Gua mengaku yang sejak 2 menjak ni otak gua tepu untuk menulis . Sumpah ! Gua tidak sombong . Blog masih keutamaan gua selain Facebook dan Twitter . Cuma lokasinya berubah . Kalau dulu gua banyak menghabiskan masa di Komputer ataupun laptop . Sekarang ini boleh dikatakan 90% online di telefon pintar . Nama sahaja telefon pintar tapi banyak halangan kalau nak dibanding di komputer mahupun laptop . Apa apa pun gua cuba untuk kembali . Hello geng ! Gua rindu lu orang semua .

6 comments:

  1. eh dah boleh komen rupanya kat sini..aritu puas aku cuba tapi x boleh..hahaha

    ReplyDelete
  2. Haha lebih memudahkan semua rasanya .

    ReplyDelete