18 May 2012

Malam Jumaat

malam jumaat ? hmm malam favourite bagi mereka yang berpasangan . malam penggerakkan teknikal ataupun malam akrobatik . pada malam tu , gua hanya berimaginasi sahaja apa yang mereka boleh buat . ahh ! gua mahu lari daripada memikirnya . gua capai sebatang rokok hasil buatan Indonesia . gua bakar dan hembus ke udara . sumpah malam ni bikin gua rasa sangat soul tapi gua tak tahu kenapa . gua baru teringat yang gitar akustik gua sudah mula sehat . tempohari gua telah membaikinya di jamban rumah gua . agak lama jugak gua tak feeling John Lennon tengah malam buta ni . gua capai dan terus berlagu . . . . . . . . . . . . . . . . . . dalam tempoh agak lama gua berasmara dengan gitar akustik gua . baru gua teringat , hmm benar apa yang dikatakan . 

love is like an aeroplane .

rokok dah habis hisap , gua pulak dah habis bikin show seorang diri . gua nak rehatkan badan dan tutupkan mata . kepada pasangan yang meraikan malam jumaat ini . selamat maju jaya .

9 comments:

  1. to fatimah Ali : good sleep .

    ReplyDelete
  2. tora..lawa gambar....malam jumaat kan..haha

    ReplyDelete
  3. to ana : haha lucah itu seni dan seni itu seksi .

    ReplyDelete
  4. gua baru perasan lu ada twitter. gua dah follow

    ReplyDelete
  5. to Juice : gua baru bikin haha .

    to DY▲ Z▲I : kita punya taste yang sama .

    ReplyDelete
  6. aku menanti kan juga malam2 ini

    ReplyDelete
  7. to bobok : ia pasti datang . tunggu dan sedia .

    ReplyDelete