23 September 2011

Fuck Off !

lokasi : kedai mamak 
waktu : petang yang sempoi 

buang masa dan berkongsi cerita gelak ketawa bersama geng geng gua . standard kedai mamak la kalau dah burak sakan . sampai masa pun tak teringat . datang pulak 2 geng yang baru sudah main bola sepak kat padang . join kasi penuh makmum kat table gua dan geng geng gua . dengan berbekalkan kutuk sinis terhadap team kesukaan gua sebab kebetulan gua sarung jersey " You'll Never Walk Alone " masa tu . lantak apa la . gua redha kan telinga untuk mendengar . geng geng yang baru datang ni terus panggil abang hitam untuk pesan makanan dan minuman . keputusannya 2 teh o ais dan 1 roti canai . gua teruskan agenda berburak sakan bersama geng geng gua . sampailah satu masa . geng geng yang baru sudah main bola sepak ni nak bla kan diri dari makmum table gua . bersalaman la gua dengan diorang . lagi manis bila gua dan geng geng yang masih ada di table tadi . terfikir yang diorang yang bla tadi . tak tinggal duit satu apa pun . terbaik ! gua jadi mangsa kena bayar semua tu . it's okaylah . setakat RM 3 apadehal kan ? gua relax gagahkan diri untuk bayar walaupun dalam hati terpaksa dan ada sedikit simfoni mencarut . fuck off ! 

4 comments:

  1. to Double A : angkat jari tengah !

    ReplyDelete
  2. gua selalu jugak makan mee goreng mamak sama teh tarik gelas besar, tapi bila nak angkat kaki gua tinggalkan not seringgit atas meja. yang lain diorang bayar. siapa suruh ajak gua melepak. haha

    ReplyDelete
  3. to Juice : haha dah lama lu tak datang sini . itu okay lagi . gua tak ajak lepak apakan lagi lepak setable . last last bla macam tu je . memang layak la dapat fuck off . next time gua tuntut kat diorang .

    ReplyDelete