27 May 2011

Jatuh Cinta Di Istanbul

kita semua tahu yang EPL dah melambuhkan tirai untuk season 2010 - 2011 dan who the fuck are Man United dah jadi juara untuk kali ke 19 mengatasi rekod Liverpool yang selama ni just 18 kali je . it's okay la bagi gua . ada yang tanya gua . apa pasal la lu boleh sokong team history channel ni ? dah 6 tahun tak menang apa apa cup langsung . gua jawab dengan sedikit tenang sambil rokok suria di tangan . Liverpool gua punya sukalah . lu nak tahu kenapa gua suka Liverpool lebih dari spicy chicken mc'deluxe ? gua suka Liverpool ni sebab semangat juang diorang tersangat la tinggi . teringat gua masa sekolah rendah dulu . abang gua memekak mintak bapak gua belikan dia jersi Liverpool yang siap ada nama Fowler nombor 9 . masa tu gua minat Chelsea . gua pun mintak la jugak jersi Zola nombor 25 . bila gua naik sekolah menengah . gua dah tak punya favourite team lagi . maybe masa gua sekolah rendah tu semua trend kot . di Istanbul , Turki tahun 2005 adalah waktu jatuh cinta gua pada Liverpool dan hingga kini . gua masih setia dikala jatuh dan bangunnya Liverpool . gua masih setia dengan slogan " You'll Never Walk Alone " dan gua tak sabar nak tiba 16 July ni sebab buat pertama kalinya Liverpool nak datang Malaysia . kalau dulu diorang pernah nak datang tapi Malaysia tak bagi atas sebab Liverpool punya sponsor Carlberg . alahai ! habis kilang Carlberg yang punya besar kat Shah Alam tu boleh pulak ? tapi bagi pandangan gua sebab apa kena sekat . sebab Liverpool dulu ada player dari Israel . Yossi Benayoun . tapi 2011 ni Liverpool dah clash dengan Carlberg dan Yossi Benayoun . so sekarang Liverpool dah belajar menabung sebab dah kena sponsor sama Standard Chartered . haha . so buat julung kalinya Liverpool nak datang Malaysia tak lama lagi . gua memang nak tengok diorang live depan mata gua . kalau selama ni gua tengok live depan tv je . so i can't wait for that . hm gua nak kongsi lu orang 1 video . kat video ni adalah jawapan segala galanya kenapa gua boleh suka sama Liverpool . saat jatuh cinta sama Liverpool dan tak lupa jugak video ni selalu buat gua menitis air mata . kasi klik sini geng ! kalau lu orang dah tengok ni video . lu akan tahu kenapa gua cinta mati sama LIVERPOOL !

4 comments:

  1. to s.u.h.a : selalunya perempuan just faham bila tengok player handsome je .

    ReplyDelete
  2. to HaLil : god bless you my mate .

    ReplyDelete