18 May 2011

I'm A Blessed Man - Jude Law


kenapa Jude Law dan bukan Justin Bieber ? sebab dia tersangatlah cool dalam cerita Alfie . haha . lagi lagi dalam usia gua yang bertambah lanjut ni . penampilan dah kena matang seiring dengan usia . takkan nak berpenampilan ala ala comel pulak . pakai pulak baju Mickey Mouse warna pink ? confirm bapak gua joget twist kat muka gua . haha . antara mamat jambu dan mamat macho . bagi gua kalau yang jambu ni macam more to gay dan tak kental . haha . kalau yang macho pulak ? nampak matured . cool . awesome dan bisa bikin lu orang ( perempuan ) cakar dinding . i know you understand it . mana nak jumpa mamat Jude Law ni ? so selalunya golongan bapak kita la yang macam Jude Law ni . baju tucked in . hisap rokok Dunhill masa baca surat khabar . bercakap penuh berhati hati . berfikir sebelum bertindak . kan awesome tu ! kalau mamat Justin Bieber ni pulak . diorang selalu fikir yang diorang ni boleh survive dengan bermodalkan muka jambu je . cuba lu beli roti canai tak payah bawak duit . bawak muka je . lu rasa mamak tu buat apa ? haha . lu jangan tanya kenapa dalam seluar lu penuh planta . haha . reason yang kuat kenapa gua pilih Jude Law daripada Justin Bieber . sebab Jude Law dah jadi pak guard kat blog gua . so mesti ramai gadis gadis datang singgah . hehe .


* cuba klik Alfie ni .

4 comments:

  1. *mesti ramai gadis gadis datang singgah . Yeah ! And I am one of them . Haha .

    ReplyDelete
  2. to Aza Afellay : you ? hm next !

    ReplyDelete
  3. to Aza Afellay : * bersiul siul .

    ReplyDelete