23 March 2011

Selamat Kembali



mesti lu orang agak terperanjat dengan entri gua yang julung julung kalinya begini . gua nak cerita pasal wrestling . kalau di rumah gua yang selalu tengok wrestling ni adalah ibu . pelik bukan ? tapi ini adalah hakikat . tak pernah miss pulak tu . tapi selalunya wrestling yang tengok ibu . haha . kadang kadang tu . gua jadi pelik bila ibu tergelak sorang sorang bila tengok wrestling . tengok wrestling ke ? tengok the three stooges ? bapak gua pulak ? memang tak minat wrestling . selalu tidor awal . jadi ibu akan tengok sorang sorang . tapi yang akan datang ni . gua akan teman ibu pulak . padahal gua tak minat tengok wrestling yang era sekarang ni . tapi disebabkan The Rock dan Stone Cold dah datang balik ke WWE . gua lagi semangat nak tengok 2 hero kesukaan gua masa sekolah rendah dulu . hell yeah !

* sambil tunjuk isyarat lucah .

2 comments:

  1. haha . teringat kat cerita tu . Gullivers travel .

    ReplyDelete