03 August 2011

1st August 2011

semoga bulan berkat ni boleh bikin gua jadi terbaik dan terus terbaik . kepada si bapak . si ibu . si abang . si sayang dan si kawan kawan . thank you kerana bagi gua galakan dan motivasi hebat . haha . masa 1st Ramadhan . gua dah di uji dengan gastrik yang hebat . nasib baik bapak sama ibu gua bagi semangat untuk lawan tapi sebenarnya semangat tu datang dari abang gua . gua dok sibok tahan sakit . gua tengok abang gua relax je terbungkang atas sofa even dia tengah demam panas . dia tetap gagah puasa . happy ending cerita ni . semua orang kat rumah tu berjaya lepas halangan hari pertama . alhamdulillah . semoga semua yang ada dapat gagahkan diri untuk bulan berkat ni . fasting , ramadhan and rock and roll mate !

5 comments:

  1. to Nurarnida Sabrina : selamat berpuasa !

    to s.u.h.a : insyaallah . harap penuh ni tahun !

    ReplyDelete