02 July 2011

Hard Day's Night



ini uncle yunus namanya even dia ni kurang dari segi normalnya . gua lepak jugak burak dengan dia . pada asalnya nak pinjam lighter kat gua je . terus gua invite lepak burak sama sama . kadang kadang gua tak faham dengan orang tua ni punya accent . gua just nak say thanks kat uncle ni sebab nyanyikan lagu Hard Day's Night kat gua . gua caya sama lu la uncle . big salute !

2 comments:

  1. cara ar uncle ni, rock and roll! jyeah :)

    ReplyDelete
  2. to Dya Zai : ini gerek punya kaki .

    ReplyDelete