22 February 2011

Keroncong 2:05 Pagi

gua tulis entry ini untuk kali terakhir buat masa ini . mungkin gua akan sambung menulis dan mungkin juga tidak . terserah pada waktu waktu yang akan mendatang . sebelum itu gua nak beri hadiah buat kawan kawan blog gua . sebuah video yang tak best ni . haha . suka atau tak . ikot lu orang la ye ? terima kaseh gua ucap pada kawan kawan yang selalu membantu gua secara langsung ataupun tidak secara langsung . gua ambik kesempatan ni nak memohon maaf kalau ada terlebih dan terkurangnya gua dalam penulisan blog gua atau dimana mana . sebelum tu lu orang kalau nak tengok hadiah ni . lu orang kena scroll kebawah untuk stopkan lagu tu . ini je yang gua mampu bagi lu orang sebagai hadiah . nak bagi duit . gua pun bukan kaya macam Robert Kwok . nak bagi gula gula pulak . gua tak tahu rumah lu orang . haha . layan jela ! enjoy ! let's keroncong & roll !

video

sekarang ni gua update blog gua kat mc'donal terminal 1 seremban . last word for you guys . when you see me outside . i hope you give a smile . yes ! you should know what's going on and i never wanted my life to be this way but yes ! i'm sorry . i should go ! assalamuallaikum !

3 comments:

  1. syapa bilang rocker tak bisa main keroncong ? salut gw sama orgyg masih peduli sama musik keroncong kita! lanjutin bro!!! One Love from indonesia!

    ReplyDelete
  2. terima kasih banyak . let's keroncong & roll hendru !

    ReplyDelete